VINNO er Innovativ teknologi

VINNO blev grundlagt i år 2010 med hovedkvarter i Suzhou Industrial Park, Kina.

VINNO fokuserer på udvikling og fremstilling af førsteklasses farve Doppler ultralydsapparater, innovativt design og med nem, brugervenlig og intuitiv betjening.

Kerne kompetencer:

VERDENSKLASSE PLATFORM

  • Højeste kvalitets mikrochips fra verdenskendte Texas Instruments
  • Innovativ RF proces platform med minimalt signaltab og meget skarpe billeder
  • Software med avancerede pre-sæt, der gør det let at indstille og fintune billederne

FORSKNING OG UDVIKLING

  • Højteknologisk udviklingsafdeling med bred international erfaring og et stort bagland.
  • Tæt samarbejde med universiteterne i Beijing og Xian.

DESIGN OG INNOVATION

  • Tiltalende og moderne udseende
  • Ergonomisk design
  • Intuitiv brugerflade

Vinder af fornem designpris

VINNO har vundet den prestigefyldte Golden A’Design Award indenfor kategorien ’Scientific Instruments, Medical Devices and Research Equipment’. i 2013 indgik VINNO et samarbejde med den anerkendte Italienske designer Nicola Butti, om at designe et ’nyt æstetisk flot og genkendeligt design’ til en ny serie af ultralydsscannere.

Nicola Butti, der også har skabt designs for Mercedes-Benz, Ferrari, Alfa Romeo, FIAT-group mfl. siger bl.a. om designet af VINNOs nye design: “Det er lykkes at designe ultralydsappaterne med en smuk kombination af organiske overflader og et cool Apple® look. Med stramme geometriske linjer og en tone-i-tone farveskala, forenes designet til harmonisk at falde naturligt ind i de kliniske rammer, der er kendetegnende for hospitaler og klinikker.

Se video

4D ultralyd scanning

Muligheden for at få et rigtigt og genkendeligt 3D billede af fosteret med hjem, er meget oppe i tiden, og er en efterspurgt vare blandt gravide. Dette er med VINNOs scannere nu også blevet muligt i almen praksis. Billederne kan printes, mailes eller f.eks. gemmes på et medbragt USB-stik.Hounisen® Lægepraksis

- er vores afdeling med fokus på udstyr til almen praksis og speciallæger. Hounisen har i 50 år leveret kvalitetsudstyr til laboratorier, hospitaler, universiteter og medicinalindustrien. Vi gør det nu mere enkelt, økonomisk og fleksibelt for dig at købe medicoteknisk udstyr og forbrugsvarer til din klinik.

Læs mere om Hounisen Lægepraksis

VINNO - vision in innovation

VINNO blev grundlagt i år 2010 med hovedkvarter i Suzhou Industrial Park, Kina. VINNO fokuserer på udvikling og fremstilling af førsteklasses farvedoppler ultralydsapparater, i innovativt design og med nem, intuitiv betjening.

Læs mere om VINNO